En lille snak med Calixte, vores tilbage-til-skole-muse

Paris, september morgen. Solen byder på dagens første stråler. Efterårsblade er strøet på jorden, skubbet af en frygtsom vind. Pludselig bryder stilheden; Paris og dets pragt fryser til. Et moderne postkort er skabt, den perfekte ramme for Calixtes hænder, som er prydet med de nye Shell Beige og Navy Blue farver. I Lysets Bys gyder skrives der hver dag et nyt kapitel. Lad optagelserne begynde!

Mellem to skud tog teamet sig tid til at chatte med Manucurist musen fra den nye sæson.

Team: Hvorfor starter du ikke med at præsentere dig selv med få ord?
Calixte: Mit navn er Calixte, jeg er 23, jeg bor i Paris og er fotomodel.

Hvordan hørte du om Manucurist ?
Via mit første job hos dig! Før jeg opdagede Green Flash universet takket være dig, havde jeg ikke meget neglelak på, men Manucurist har ændret situationen.

Så gode nyheder! Har du stadig passet på dine negle før?
Jeg havde et lille tip, som jeg stadig gør i dag, en lille ricinusoliemaske. Jeg lægger mine negle i blød i olie i cirka ti minutter, hvorefter jeg masserer dem en efter en. Anyway, i dag med mit job, er jeg meget mere opmærksom på pleje af mine hænder. Det er vigtigt for mig at holde en rutine, der gør, at jeg kan have sunde, skinnende og sunde negle!

Og du har ret, det er super vigtigt at forkæle dine negle, og det føles godt! Kan du forresten fortælle os om din første Green Flash pose?
Jeg var så glad. Siden da har jeg brugt den hele tiden, og jeg har endda givet den til min mor. Jeg synes det er super fedt at sætte det i selvanvendelse, det er enkelt, nemt og praktisk. Jeg får ikke nok.

Så ingen grund til at spørge dig selv, om du er mere Green eller Green Flash ...
Haha! Efter at have rost Green Flash, jeg skal være en del af dette hold.

Vi havde mistanke om det! Lad os tale farver, er du mere en mørk lak, nude ...?
Hver dag satser jeg på rød og bordeaux. Til gengæld vælger jeg om sommeren gerne mørkere farver, som efter min mening passer godt til en solbrændt teint.

Til hvilke lejligheder ville du bære vores nye nuancer?
Det Marine blå, det ville være min hverdagslak.
det Shell Beige, til en samtale, en professionel aftale.
det Dark Pansy, vil jeg se mig selv godt med om vinteren.

Hvad inspirerer de dig?
Disse er usædvanlige farver, diskrete og alsidige. Du kan have dem på hele tiden, og alligevel ser du dem ikke ofte. Jeg kan virkelig godt lide denne kollektion, jeg synes, den repræsenterer det Paris, vi elsker.

Og hvad er det Paris, vi elsker for dig?
Jeg ser Paris som mulighedernes by. På det kunstneriske område er der åbning for mange ting. Her har modellering og kunst en stor plads. Siden jeg var ti år gammel, har jeg drømt om at komme til Paris. Jeg bliver aldrig træt af denne by, jeg elsker den!

Selv parisere?
Nogle parisere (griner).

Og hvad ville være det bedste sted for dig at spise morgenmad i Paris?
Placer Dauphine! Meget indbydende, sød og solrig.

Til en romantisk date?
La Perruche er en bar beliggende på taget af Printemps, den er dekoreret med små guirlander, der giver en magisk, kærlig effekt. Og frem for alt byder den på udsigt over hele byen!

Og til en søndagstur?
Intet er bedre end at gå langs Seines breder, især hvis vejret er godt som i dag.

 

Produkter nævnt i artiklen

Om samme emne